Samarbejdspartnere

Samarbejde med relevante foreninger/firmaer

Center for Bygningsbevaring

Vi har et godt samarbejde med Center for Bygningsbevaring, som er en af de førende, når det gælder bindingsværkshuse og bevaring af disse ifølge de oprindelige metoder.

Søren har været på et to-ugers kursus på Centret samt på opfølgende kurser vedr. bindingsværk og har nydt godt af den store erfaring, de kan tilbyde. Via det netværk Søren har fået gennem kurset, har vi mulighed for at trække på deres ekspertise, i de tilfælde det er nødvendigt.

Fyra Vindar

Det er vigtigt at vedligeholde bindingsværket korrekt med brug af trætjære. Vi samarbejder med Fyra Vindar, som forhandler disse produkter.

Foreningen Straatag

Da mange forbinder et bindingsværkshus med stråtag, er vi medlem af Foreningen Straatag. De arbejder for at bevare almene bevaringsværdige og fredede stråtage.

Én af vores referencer  

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, hvis du skal bruge en tømrer. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se hvad der bliver skrevet om os på SN.dk her.

Murstensrenser

Kan lejes for kr. 800,- pr. dag inkl. moms. 

Specialopgaver

Høj kvalitet

Passion for det gode håndværk

Vores kunder anbefaler os 

Vi kan på det varmeste anbefale tømrermester Søren H. Rasmussen, og udtrykker samtidig den dybeste respekt for de fundamentale principper hans virksomhed hviler på.

- Dorte Larsen & Johan Ohrt

Tømrermester Søren H. Rasmussen ApS, har været os behjælpelig med at renovere vores bindingsværkshus fra 1850. 

Stor tilfredshed har vi haft med valget af Søren H. Rasmussen ApS.

- L. Nørbæk

Vi kan give vores bedste anbefalinger til Søren, som har udvist stor kompetence indenfor bindingsværkkonstruktioner, og ikke mindst til at finde gode velfungerende løsninger.

- Anne Marie & Henrik