Tømrerfirma i Langebæk, Stensby & omegn

Tømrerarbejde med fokus på kvalitet

Tømrermester Søren H. Rasmussen har, udover ekspertise i bindingsværk, stor erfaring med almindelige tømreropgaver. Vores store passion for det gode håndværk og traditionerne indenfor faget, overfører vi til alle slags tømreropgaver.

Vi udfører eksempelvis:

  • Vinduer & døre
  • Gulve & lofter
  • Køkkener
  • Tage
  • Til- og nybygninger
  • Specialopgaver
 

Kontakt os på 23 67 00 58, hvis du skal bruge et tømrerfirma i Langebæk, Stensby, Vordingborg og omegn.

Specialopgaver - Se nogle af vores anderledes tømreropgaver

Nogle gange får vi opgaver, som er lidt anderledes, end dem vi normalt laver.

Det er altid en udfordring, når folk har specielle ønsker, til det de skal have lavet. Det gør, at man får afprøvet nye metoder og materialer og får ny inspiration til de mere almindelige opgaver.

Vi har bl.a. været med til at opføre en stor firelænget staldbygning, en gammeldags revleport samt bygget et ottekantet tehus og et kajak hus.

Én af vores referencer  

Få tilbud på tømrerarbejde?

Udfyld formularen, hvis du skal bruge en tømrer. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se hvad der bliver skrevet om os på SN.dk her.

Murstensrenser

Kan lejes for kr. 800,- pr. dag inkl. moms. 

Firelænget staldbygning

Vi har været med til at opføre en stor firelænget staldbygning med overdækket ridebane i gårdspladsen. Bygningen er opført i flækkede marksten, bindingsværksgavle og stråtag. Vi har stået for tømrerdelen – bindingsværk, bjælkelag, kviste samt div.

Opgaven har været spændende dels grundet dens størrelse (48x68m) men især fordi der har været fokus på håndværket og materialevalget ned til mindste detalje. F.eks. er bjælkelaget 30x30cm, de indvendige vægge er opmuret i munkesten, og i stalden er gulvet udført i egetræsklodser.

Det har været udfordrende og lærerigt at være med til at løse en sådan opgave.

Et ottekantet  tehus

Opgaven lød på at bygge et ottekantet tehus i lærketræ med gulv og loft i asketræ.

Elementerne blev bygget hjemme på værkstedet, og først da alle elementer var færdige, blev de sat op på den støbte grund. Vinduerne blev købt hos en snedker, og blev udført i gammel stil med tynde sprosser. Da det udvendige hus var færdigt, kunne arbejdet med gulv og loft begynde. Til sidst lagde blikkenslageren zinktaget på - og huset var færdigt.

Revleport

Vi blev bedt om at fremstille en gammeldags revleport til Revivision i Stege. Revleporten er udført i spejlskåret egetræ. Udvendigt fremstår porten med et mønster der ligeledes er fremstillet af spejlskåret egetræ og tappet sammen hele vejen rundt. Hængslerne er udført som gammeldags håndsmedede hængsler.

For at løse opgaven med det spejlskåret træ fik vi leveret 10m3 planker for at kunne finde de helt rigtige planker til porten.

Kajakhus

Opgaven lød på at bygge et hus til opbevaring og salg af kajakker.

Den bærende konstruktion er udført i rundtømmer. Vi modtog de afbarkede stammer, og tilskar dem på savværket. Huset er bygget på stedet i samarbejde med ejeren. Huset er beklædt med 2" planker. Taget er afsluttet med grøn tagpap.

Hele huset er behandlet med trætjære for at forlænge levetiden.

Specialopgaver

Høj kvalitet

Passion for det gode håndværk

Vores kunder anbefaler os 

Vi kan på det varmeste anbefale tømrermester Søren H. Rasmussen, og udtrykker samtidig den dybeste respekt for de fundamentale principper hans virksomhed hviler på.

- Dorte Larsen & Johan Ohrt

Tømrermester Søren H. Rasmussen ApS, har været os behjælpelig med at renovere vores bindingsværkshus fra 1850. 

Stor tilfredshed har vi haft med valget af Søren H. Rasmussen ApS.

- L. Nørbæk

Vi kan give vores bedste anbefalinger til Søren, som har udvist stor kompetence indenfor bindingsværkkonstruktioner, og ikke mindst til at finde gode velfungerende løsninger.

- Anne Marie & Henrik